New York CityPass

Siegfried Jongsma

Gebruik de New York CityPASS, de beste deal in de Big Apple. Uw New York CityPASS bespaart u tijd en geld terwijl u lange wachtrijen overslaat, en biedt toegang tot zes van de populairste bezienswaardigheden van New York.

Alle opties op een rij

Elk ticketboekje staat boordevol nuttige informatie, inclusief openingstijden, transport- en contactinformatie en tips van insiders, zodat u alles uit uw bezoek aan New York City kunt halen. De pas is alles wat u nodig hebt om het beste te zien van de stad die nooit slaapt!

Koop nu je New York CityPASS vanaf 111,49 euro:
New York CityPASS

Uw New York CityPASS bevat tickets voor de volgende bezienswaardigheden:

  • Het observatiedek van het Empire State Building en één audiorondleiding. Bonustoegang op dezelfde avond: geniet op dezelfde dag van een tweede bezoek tussen 22:00 en sluitingstijd.
  • American Museum of Natural History met een ruimteshow in het Hayden Planetarium
  • Het Metropolitan Museum of Art (inclusief speciale tentoonstellingen en toegang op dezelfde dag tot het Cloisters-museum en de bijbehorende tuinen)
  • Optieticket 1: Guggenheim Museum en één audiorondleiding OF toegang tot Top of the Rock
  • Optieticket 2: boottocht naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island met audiorondleiding OF een Circle Line-sightseeingcruise (u kunt kiezen voor een Semi-Circle-cruise van 2 uur, een Harbour Lights-cruise van 2 uur, een Liberty-cruise van 75 minuten of een Beast-speedboottocht)
  • Optieticket 3: 9/11 Memorial & Museum OF Intrepid Sea, Air & Space Museum

Koop nu je New York CityPASS vanaf 111,49 euro:
New York CityPASS

Hoe krijg ik zo’n pas?

Het bestellen van een New York CityPass is eigenlijk heel simpel. Je klikt op deze link. Vervolgens krijg je een voucher in je mail, die je uitprint en meeneemt naar New York. Daar lever je hem in bij de eerste attractie die je gaat bezoeken. Zij zullen hem omwisselen voor een echte pas, die je vervolgens overal kan gebruiken.

Al met al een echte aanrader als je van plan bent om de trekpleisters van New York te gaan bekijken.